H.S. AGRI B.V. actie voor Pink Ribbon

Steun samen met H.S. AGRI B.V. Pink Ribbon

In het jaar 2016 werkt H.S. AGRI B.V. in samenwerking met VisscherHolland in het belang van Pink Ribbon. Dat doen we om wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken, waardoor de overlevingskansen en kwaliteit van leven van borstkankerpatiënten worden vergroot. En dat is hard nodig! Want iedere dag overlijden er in Nederland nog 9 mensen aan borstkanker.

Door te kiezen voor roze wikkelfolie voor uw ronde balen e/o pakken steunt u samen met H.S. AGRI B.V. Pink Ribbon en schenkt u daarnaast aandacht aan de actie, want een roze baal in het land valt op.

Over Stichting Pink Ribbon
Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie die zich inzet voor de borstkankerpatiënt van vandaag. De Stichting financiert wetenschappelijk onderzoek, psychosociale zorg- en voorlichtingsprojecten op het gebied van borstkanker. Pink Ribbon wil dat de behandeling en nazorg van borstkanker beter worden afgestemd op de specifieke situatie van de patiënt, waardoor de overlevingskansen kunnen worden vergroot en de kwaliteit van leven wordt verbeterd.

Folie in land 2Product Pink Ribbon Folie in land

Trioplus Pink folie
Nieuwe generatie wikkelfolie

Tijdens de zogenaamde ‘inline voorrek’ wordt de meerlagige geblazen folie direct tijdens de productie sterk verdicht.

Het gladde oppervlak met daarbij een zeer lage luchtdoorlaatbaarheid en goede kleefkracht zijn de belangrijkste eisen voor TOP silage-kwaliteit. Alle instellingen van de wikkelaar en het aantal lagen blijven gelijk.

Doeleinden/ toepassingen

  • Wikkelfolie voor ronde en vierkante pakken

Voordelen

  • Voor zowel rond als vierkant
  • Meer balen per rol
  • Lagere kosten per baal
  • Minder vaak wisselen
  • Hogere capaciteit per uur
  • Top silage kwaliteit