“Together you work better!”

Geachte klant,

Zoals jullie weten is MCV 3 jaar geleden een nieuwe vestiging begonnen in de Groeve, waar wij met veel plezier op terug kijken. Door het vertrouwen van H.S. AGRI in onze organisatie en wij in die van hun, hebben wij besloten onze krachten op het vlak van mechanisatie te bundelen om u nog meer service te kunnen verlenen. Wij zullen dan ook op korte termijn verhuizen naar de nieuwe locatie aan de Dorpsstraat 2 te Zuidlaarderveen.
De locatie en samenwerking betekend dat wij hier beschikken over een modern ingerichte werkplaats, een aparte afgesloten constructie afdeling en een kantoor waar wij u kunnen ontvangen met een kop koffie.
In deze nieuwe werkplaats vindt u de vertrouwde gezichten van MCV De Groeve en de monteurs van H.S. AGRI.
Voor de verkoop kunt u terecht bij uw vertrouwde vertegenwoordigers van MCV. Er zal voor u als klant niks
veranderen in de bereikbaarheid, ook de manier waarop u als klant bij ons hoog in het vaandel staat en waar MCV optimaal gebruik maakt van de samenwerking met de andere MCV vestigingen in Assen en Valthermond voor het delen van opdrachten en de levering van onderdelen om u snel en accuraat van dienst te kunnen zijn.
We zullen op deze locatie beschikken over 3 volledig uitgeruste servicewagens om ook vanaf hier een uitgebreide service op locatie te kunnen bieden.
Natuurlijk hadden wij dit graag feestelijk willen openen, echter gooit hier het Coronavirus roet in het eten.
De verhuizing is inmiddels gestart, maar totdat wij volledig over zullen zijn, blijven wij nog gewoon op de oude locatie werkzaam. Onze streefdatum is 1 september volledig operationeel te kunnen zijn op Dorpsstraat 2 te Zuidlaarderveen. Uiteraard blijven alle werkzaamheden van transport- & loonbedrijf H.S. AGRI ongewijzigd.
Wij hopen u binnenkort te verwelkomen op onze nieuwe locatie in Zuidlaarderveen.


Met vriendelijke groet,
Rene Homan Free, Bas Schrage & Kor Hoving