Uitzend-, agro-, en transportspecialisten slaan met H.S. Werkt de handen ineen.

Uitzendspecialisten Metske Kloppenburg en Arien Huijssoon slaan de handen ineen met agro- en transportondernemers Bas Schrage en Kor Hoving van H.S. Agri. Het viertal lanceert maandag 5 juli HS Werkt; een maatwerk leverend en mensgedreven uitzendbureau, actief in Noord Drenthe en de provincie Groningen.


HS Werkt is geen generalist, maar uitzendspecialist en werkzoekenden kunnen er terecht voor werk in de sectoren agro, groenvoorziening, grond-, weg- en waterbouw, bouw en techniek en transport en logistiek. Ondernemers kunnen er terecht voor tijdelijke en permanente werkvormen zoals uitzenden, detachering, payrolling en ZZP-bemiddeling. HS Werkt levert maatwerk personeelsoplossingen passend bij de diverse branches en bedrijfsvoeringen. Naast optimale match-making, staat HS Werkt voor stipte en correcte beloning van haar medewerkers en voor een gedegen administratie en begrijpelijk en betrouwbaar HR-advies voor werkgevers.

Ervaren directie; veelzijdige -ondernemers
De formatie en dagelijkse leiding van HS Werkt uitzendbureau ligt in handen van Metske Kloppenburg en Arien Huijssoon. Met dit tweetal heeft HS Werkt twee kopstukken uit de uitzendbranche aan het operationele stuur, samen goed voor vijftig jaar uitzendervaring, waarvan de laatste jaren als complementair directie duo bij één van de grootste uitzenders van het Noorden.
Ondernemers Bas Schrage en Kor Hoving zijn met hun agro-, loon- en mechanisatiebedrijf bijzonder succesvol in de agro- en gww-sector. Het duo is tevens bekend vanwege hun activiteiten in de transport- en vastgoedsector en het bestratingswerk. Bedrijfstakken allen vallende onder de H.S. Groep.

Krachtenbundeling
Metkse Kloppenburg is content met de krachtenbundeling. “We combineren onze uitzendexpertise, marktkennis en netwerken nu met de branchekennis, het netwerk en de uitstekende naam van H.S. Agri. Daarbij hebben we een gedeelde en oprechte interesse in mensen, match-making, werk en ontwikkeling. Bij HS Werkt kunnen we jongeren en werkzoekenden opleiden en omscholen en begeleiden naar de best passende baan. Voor opdrachtgevers zijn we op alle fronten dé specialist in flexibele werkverstrekking, personeelsadvies en verloning.”
Volgens Bas Schrage krijgen de reeds eerdere gestarte uitzendactiviteiten met de formatie van HS Werkt nu het gewenste structurele en professionele vervolg. “Onze uitzendambities worden nu door ervaren professionals vormgegeven. We knopen pro-actief onze netwerken aan elkaar en gaan voor optimale kruisbestuiving. Deze samenwerking is een win-win voor ons vieren als ondernemers, maar ook voor onze vele bestaande en hopelijk nieuwe relaties.”

Meer informatie of contact?
Heeft u vragen over dit perspersbericht, over de ontstaansgeschiedenis endienstverlening van H.S. Werkt of H.S. Agri Neemt u dan gerust contact op met dhr. Metske Kloppenburg / 06– 50508125 of met dhr. Bas Schrage / 06–54918939. HS Werkt is vanaf maandag 5 juli 2021 operationeel en bereikbaar op telefoonnummer 0598 – 760650.

Directie en leiding van H.S. Werkt: Uitzendbureau en de ondernemers achter H.S. Groep en H.S. AGRI Transport- & loonbedrijf. V.l.n.r. Metske Kloppenburg, Arien Huijssoon, Bas Schrage en Kor Hoving.