Van Photoshop naar werkelijkheid: Robben op de vrachtwagen om de voetbalgrootheid over te halen

DVHN.NL 14-12-2018: https://www.dvhn.nl/groningen/Van-Photoshop-naar-werkelijkheid-Robben-op-de-vrachtwagen-om-de-voetbalgrootheid-over-te-halen-23950846.html

Het begon met Photoshop. Een paar dagen later is het werkelijkheid. Waarom niet? Transport- en loonbedrijf H.S. Agri b.v. rijdt met een megagrote Arjen Robben op de vrachtwagen rond: ‘Arjen, volg je hart!’

Eerst kwam er dit (Photoshop)…

Een paar dagen later was er dit…

Slimme actie natuurlijk. Dit loonbedrijf uit Zuidlaarderveen valt hiermee op in binnen- en buitenland. Maar, stelt het bedrijf, de ware reden is het supporterschap van FC Groningen. ,,Als supporter en trots lid van de boerenbox (de agrarische skybox van FC Groningen) steunen wij natuurlijk de actie Arjen, volg je hart!”

Van Bayern naar Groningen?

De initiatiefnemers van die actie hopen dat iedereen helpt om Robben te verleiden naar FC Groningen te komen.

Robben kondigde aan na dit seizoen te vertrekken bij Bayern Munchen en dus roerde Groningen zich meteen. Want zo’n topvoetballer, ooit begonnen bij Groningen, die willen ze bij de groen-witten natuurlijk heel graag terugzien in de nadagen van zijn carrière.

En de voetballer zelf? Die heeft al laten weten geraakt te worden door de acties uit Groningen. Maar toezeggingen doet hij niet: ,,Ik heb altijd gezegd, en ik denk nu helemaal dat dat goed is: ik beloof niks.”

 De actievoerders zien die uitspraak ongetwijfeld als aanmoediging.