ESF Subsidie

H.S. AGRI Direct B.V. investeert samen met haar medewerkers in de toekomst. Er gebeurt veel in de agrarische en transport-sector. Veranderingen volgen elkaar in snel tempo op en stellen steeds weer hogere en vernieuwde eisen aan onze medewerkers van het agrarisch transport- & loonbedrijf, akkerbouwbedrijf en uitzendbureau.

In samenwerking met 12TEAM coaching & consulting is een programma opgesteld om H.S. AGRI Direct B.V. en haar medewerkers hierbij te helpen en te ondersteunen. De externe adviseurs van 12TEAM hebben jarenlange ervaring bij zowel individuele als ook teambegeleiding en ontwikkeling. In samenwerking met de medewerkers wordt er een dienstverlening op maat geboden die de meeste toegevoegde waarde kan leveren. De adviseurs zijn gecertificeerd voor MDI/DISK analyse (zowel Gedrag en Drijfveren) en practitioner NLP.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie. Gedurende de uitvoering van het project worden medewerkers uit alle lagen van de organisatie betrokken bij het analyseren van de veranderende eisen en de impact daarvan op de inzetbaarheid van de medewerkers en potentiele ontwikkelkansen. De rol en betrokkenheid van de medewerkers is hierin essentieel. Door deze brede samenwerking wordt er met en voor elkaar gewerkt aan een toekomstbestendige en duurzame verbeterslag binnen de gehele organisatie.