H.S. AGRI op Landbouw Vakbeurs 2015

H.S. AGRI Direct B.V. staat van dinsdag 24 november t/m vrijdag 27 november 2015, samen met collega dienstverleners en agrarische specialisten, op het plein van de Boeren-Box van FC Groningen (standnummer 235).

Een beurs in een beurs…,

In een nog nooit eerder vertoont uniek concept presenteren wij ons op één groot beursplein van 450 m²…  Van Tractorband tot het advies over duurzame installaties.., van juridische bijstand tot het transport van bieten…, van financiële expertise tot het inlenen van tijdelijk (en kundig) personeel… Allemaal de voor u zo belangrijke ondersteunende diensten verzameld onder een ‘dak’. Profiteer van dit concept en onze samenwerking waarbij wij uitgaan van elkaars kracht en ons gezamenlijke doel… Een groot ondersteunend platform voor de agrarische sector.

De Boeren-Box telt op dit moment ca 27 bedrijven en organisaties. Allemaal met een sterke link naar de agrarische sector en met in hun eigen vakgebied een grote hoeveelheid aan kennis en ervaring. Wat de leden van de Boeren-Box vooral kenmerkt is het willen winnen, de behoefte om kennis te delen, professionaliteit en klantgericht handelen. Door onze en kennis en krachten te bundelen willen wij deze belangrijke en innovatieve sector, nog beter van dienst zijn en laten mee profiteren van ons gezamenlijke succes.

Voor meer informatie over de Landbouw Vakbeurs klik op de volgende link: http://www.landbouwvakbeurs.nl/