Schrajob kipper

Schrajob kippers zijn bedacht rond 1957 door:

SCHRAge, Egbert

JOosten, Peet

Breemhaar

vandaar de naam SCHRAJOB.

De H.S. AGRI Scjrajob is aangeboden aan Bas Schrage door Kor Hoving en medewerkers H.S. AGRI voor zijn 35 ste verjaardag

 

Ploeger AR-4BX Aardappelsrooiers

H.S. AGRI B.V. beschikt over twee Ploeger AR-4BX aardapelrooimachines.

Deze zelfrijdende  bunkerrooier van Ploeger zijn ontworpen met het oog op de wensen van de klant: aardappelen oogsten zonder compromis.

Deze machines overschrijdt het totale zeefoppervlak: met het chassis aan de buitenzijde van de zeefmatten is de aardappelstroom vrij van obstakels, zonder vernauwing. Door de verscheidenheid aan mogelijke reinigingsmodules stelt het u in staat om een ​​oogstmachine samen te stellen die aan uw eisen voldoet. Dankzij de toonaangevende hoppercapaciteit kunt u de logistiek efficiënter organiseren. Lage transportsnelheden gecombineerd met de laagst mogelijke druppels en de unieke SOFTPOCKET-lift garanderen een zeer vriendelijke omgang met de aardappelen.

Een van deze machines kan worden aangepast met een high speed loofklapper en aparte mattenset zodat de machines kan worden gebruikt voor het oogsten van parijse wortelen.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function twentyseventeen_get_svg() in /home/vhosts/hsgroepbv.nl/httpdocs/wp-content/themes/hsagri/archive.php:48 Stack trace: #0 /home/vhosts/hsgroepbv.nl/httpdocs/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/vhosts/hsgroepbv.nl/httpdocs/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/vhosts/hs...') #2 /home/vhosts/hsgroepbv.nl/httpdocs/index.php(17): require('/home/vhosts/hs...') #3 {main} thrown in /home/vhosts/hsgroepbv.nl/httpdocs/wp-content/themes/hsagri/archive.php on line 48