Kaweco Radium silagewagens

De KAWECO RADIUM silagewagens zijn een bewezen concept. Door de jaren heen zijn er meer dan 1.500 silagewagens in Zevenaar geproduceerd, die allen hun weg vonden naast gras en maishakselaars over heel Europa. De zeer degelijk en stabiele bouwwijze maakt een RADIUM uniek en komt voort uit haar oorsprong van mais silagewagen.

H.S. AGRI heeft de beschikking over vier RADIUM silagewagens in 2 verschillende typen:

  • 2x Kaweco Radium 40
  • 2x Kaweco Radium 50

Schuitemaker Rapide opraapwagens

Sinds 1986 brengt Schuitemaker de Rapide opraapwagen op de markt. Een dubbeldoelwagen die vanwege zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties tot de absolute top van de markt behoort. Door de veranderende wensen van de gebruiker en 30 jaar ervaring van Schuitemaker is de nieuwe Rapide opraapwagen nog krachtiger, soepeler, sneller, makkelijker, efficiënter en zuiniger in brandstofverbruik gemaakt.

De slepende hoog opklapbare pick-up verschaft de Rapide opraapwagen meer bodemvrijheid dan andere opraapwagens in de markt. De robuuste bordopbouw en de perfecte gewichtsverdeling zorgen voor zijn geroemde dubbeldoel eigenschappen en daarmee brede inzetbaarheid gedurende de oogstseizoenen. H.S. AGRI heeft de beschikking over vier Schuitemaker opraapwagens:

  • Schuitemaker Rapide 2085 – R425S
  • Schuitemaker Rapide 2085 – RX425W
  • Schuitemaker Rapide 2085 – RX400W
  • Schuitemaker Rapide 3000 – 3 assige wagen

Deutz-Fahr 6590HTS combine

Onze compacte, gebruiksvriendelijke maaidorser die tijdens het oogsten van elk gewas onder de minst gunstige omstandigheden altijd de gewenste prestaties behaalt. Elk detail van de 6590 HTS maaidorser van DEUTZ-FAHR werd ontworpen voor levenslange capaciteit in het veld.  Een eenvoudige maaidorser, zuinig in het verbruik en met lage onderhoudskosten.

Claas veldhakselaars

Bij H.S. AGRI Direct B.V. beschikken we over twee veldhakselaars van het merk Claas:

Claas Jaguar 870

Claas Jaguar 940

Ploeger AR-4BX Aardappelsrooiers

H.S. AGRI B.V. beschikt over twee Ploeger AR-4BX aardapelrooimachines.

Deze zelfrijdende  bunkerrooier van Ploeger zijn ontworpen met het oog op de wensen van de klant: aardappelen oogsten zonder compromis.

Deze machines overschrijdt het totale zeefoppervlak: met het chassis aan de buitenzijde van de zeefmatten is de aardappelstroom vrij van obstakels, zonder vernauwing. Door de verscheidenheid aan mogelijke reinigingsmodules stelt het u in staat om een ​​oogstmachine samen te stellen die aan uw eisen voldoet. Dankzij de toonaangevende hoppercapaciteit kunt u de logistiek efficiënter organiseren. Lage transportsnelheden gecombineerd met de laagst mogelijke druppels en de unieke SOFTPOCKET-lift garanderen een zeer vriendelijke omgang met de aardappelen.

Een van deze machines kan worden aangepast met een high speed loofklapper en aparte mattenset zodat de machines kan worden gebruikt voor het oogsten van parijse wortelen.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function twentyseventeen_get_svg() in /home/vhosts/hsgroepbv.nl/httpdocs/wp-content/themes/hsagri/archive.php:48 Stack trace: #0 /home/vhosts/hsgroepbv.nl/httpdocs/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/vhosts/hsgroepbv.nl/httpdocs/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/vhosts/hs...') #2 /home/vhosts/hsgroepbv.nl/httpdocs/index.php(17): require('/home/vhosts/hs...') #3 {main} thrown in /home/vhosts/hsgroepbv.nl/httpdocs/wp-content/themes/hsagri/archive.php on line 48